Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво не харесвам в 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
    аз пък не разбирам защо дума не давате да се каже против тея коли....имат си разни отявлени косури и това са фактите, независимо дали ги отричаме или не....
    Всяка кола има. Но да ми говориш за огледалата е несериозно все пак
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
      Всяка кола има. Но да ми говориш за огледалата е несериозно все пак
      Кое му е несериозното?Че имат зверска мъртва точка, или че прибирането им е под всякаква критика, пък финала е, че ти остава в ръката пружината?Или че от едно пипане и им се трошат вътре краците на корубите и после хлопат на огледалото....
      Или да не говорим, че на кола от тоя клас и тея години(визирам фейса) няма екстра ел.прибиране?

То бива Джуджаровщина, ама тука направо са се оляли...
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

аз пък не разбирам защо дума не давате да се каже против тея коли....имат си разни отявлени косури и това са фактите, независимо дали ги отричаме или не....
        +1
        Да се ядосваш, значи да наказваш себе си, за грешките на другите!
        sigpic

Comment

Кое му е несериозното?Че имат зверска мъртва точка, или че прибирането им е под всякаква критика, пък финала е, че ти остава в ръката пружината?Или че от едно пипане и им се трошат вътре краците на корубите и после хлопат на огледалото....
          Или да не говорим, че на кола от тоя клас и тея години(визирам фейса) няма екстра ел.прибиране?

То бива Джуджаровщина, ама тука направо са се оляли...
          Абе и на мен ми харесва като давам назаден огледалата да се свалят надолу да виждам бордюрите, ама няма. А всяко нещо струва пари. И аз искам да имам борд комп като на 147, ама нямам. Но ако си платя ще имам. Така, че всичко опира до пари. Можели са да сложат едно двойно огледало като на 147 поне
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          0879369082

Comment

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
            Абе и на мен ми харесва като давам назаден огледалата да се свалят надолу да виждам бордюрите, ама няма. А всяко нещо струва пари. И аз искам да имам борд комп като на 147, ама нямам. Но ако си платя ще имам. Така, че всичко опира до пари. Можели са да сложат едно двойно огледало като на 147 поне
            Aми като сравниш една 156ца фейс с една Е46ца и видиш, че всичко това, което БМВ-то го има на опция от 99г а ти в кола 2004-5г. можеш само да си мечтаеш за него и ти става ясно, че колата не е самата перфектност.....казвайки това, аз си се кефя на колата, но съм реалист относно кусурите й....

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Както е казал NightRider...всичко е пари ...прави се стига да имаш възможности....и каккво като ти се пребират огледалата като на Бмв-то и стърчат като магарешки уши..
              7-ма серия...голяма екстра)
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Aми като сравниш една 156ца фейс с една Е46ца и видиш, че всичко това, което БМВ-то го има на опция от 99г а ти в кола 2004-5г. можеш само да си мечтаеш за него и ти става ясно, че колата не е самата перфектност.....казвайки това, аз си се кефя на колата, но съм реалист относно кусурите й....
                Хубаво, цените също са други. Аз си харесвам Алфа, примирил съм се с кусурите и не се оплаквам - от 92г. съм с алфи. А баварец няма да си купя, прекалено много селяндури го карат, скъп е за поддръжка, а и те се развалят
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                0879369082

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  Както е казал NightRider...всичко е пари ...прави се стига да имаш възможности....и каккво като ти се пребират огледалата като на Бмв-то и стърчат като магарешки уши..
                  7-ма серия...голяма екстра)
                  Просто показвам, че колата съвсем не е перфектна и има много какво да се желае....парите били други, ама парите хич не са други....ами са си баш същите...
                  Много сте докачливи всички на "156ца" явно....

OEM & Ventura Garage

Comment

• Важното е, че всички "кусури" се компенсират от "геймплея"... Поне според мен...

Comment

• аз също карам 156ца не по случайност, все пак

OEM & Ventura Garage

Comment

......казвайки това, аз си се кефя на колата, но съм реалист относно кусурите й....
                        Че то - ако няма кусури, няма да е Алфа

Чакайте малко, коя Алфа си няма кусури ... Може би 8С?!? Но със сигурност ще се намерят квалитети и нея да оплюят ...

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                          Че то - ако няма кусури, няма да е Алфа

Чакайте малко, коя Алфа си няма кусури ... Може би 8С?!? Но със сигурност ще се намерят квалитети и нея да оплюят ...
                          Че то си има такава тема за 8С, в която си беше стабилно оплюта и то в нашия форум - няма нещо неоплюто тука. Не ми се ползва невероятната търсачка, иначе щях да я изкопая.
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                            Че то си има такава тема за 8С, в която си беше стабилно оплюта и то в нашия форум - няма нещо неоплюто тука. Не ми се ползва невероятната търсачка, иначе щях да я изкопая.
                            Въпроса ме беше съвсем риторичен. Знам я темата

пп Аз пък си харесвам 156чката. Харесвам си я с всичките нейни кусури и капризи. Верно, старичка си е вече, имам си я от 5 години и още не ми е омръзнала. Мдааа, така е - стара любов ръжда не хваща ...

Comment

• На мен най-вече не ми харесва защото се изпокарах с повечето познати и някои приятели защото ги е яд половината а другата половина ги пляскам като луди "гоУф 3-4,аЛуди а3 и бемвета тройки и петици" но пък всеки си избира какво да кара. А това с недозавиване огледала и т.н смятам че не може да почерни една такава красавица която си я караш с желание ! А за удоволствието да не говорим Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                              156 2.4 JTD+GT2359v+small remap
                              147 Mjet+Love
                              166 2.4 JTD голямаЯ Bella+Brembo+GTA
                              Alfa Romeo е най-коварната заразна болест....

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                                100%.....

---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 14:00 ----------

Вървят до един момент,после вървят по сервизите и за скраб.
                                Та не е важна първоначалната цена на една кола,особено,когато става въпрос за кола втора,трета....пета ръка.....има и разходи след покупката на тази кола и ако някой не е запознат с тях или не може да си ги позволи по-добре да не се хвърля на 156-ца.
                                Взимаш 156-ца за 2 бона а още колко трябват за да я въведеш в прилично техническо състояние???
                                Колко са тия дет са взели 156-ца за 2 бона и са направили пълна ревизия на мотора,окачване и т.н.т.?
                                Еми те всички коли вървят до едно време и после отиват на скрап, нал тъй! Аз например си взех мойта за 2500 и после само си я облусжих и до сега карам. Е верно, смених едни носачи ся, ама то и на тез за по 4 бона, пак се разхлопват след полвин година (щот мойте за толкоз се разхлопаха).
                                Та на мен ми излезе още 700 лв горница (говоря за пълно обслужване + носаяите отпред).
                                Еми то която и друга кола да си вземеш, не ми се вярва да дадеш по-малко, освен ако не е корса от 91-ва примерно
                                Тъй че не е толкоз страшно, пък и вече са по 1000 лв. ударените, може да си намериш всичко по тая кола, за смешни пари... евтини са си!
                                Единственото неоправдано скъпо са свещите
                                Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Working...
                                X