Първоначално публикувано от Satanism
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво не харесвам в 156-цата?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеВсяка кола има. Но да ми говориш за огледалата е несериозно все пак
Или да не говорим, че на кола от тоя клас и тея години(визирам фейса) няма екстра ел.прибиране?
То бива Джуджаровщина, ама тука направо са се оляли...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеаз пък не разбирам защо дума не давате да се каже против тея коли....имат си разни отявлени косури и това са фактите, независимо дали ги отричаме или не....
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеКое му е несериозното?Че имат зверска мъртва точка, или че прибирането им е под всякаква критика, пък финала е, че ти остава в ръката пружината?Или че от едно пипане и им се трошат вътре краците на корубите и после хлопат на огледалото....
Или да не говорим, че на кола от тоя клас и тея години(визирам фейса) няма екстра ел.прибиране?
То бива Джуджаровщина, ама тука направо са се оляли...Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеАбе и на мен ми харесва като давам назаден огледалата да се свалят надолу да виждам бордюрите, ама няма. А всяко нещо струва пари. И аз искам да имам борд комп като на 147, ама нямам. Но ако си платя ще имам. Така, че всичко опира до пари. Можели са да сложат едно двойно огледало като на 147 поне156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Както е казал NightRider...всичко е пари ...прави се стига да имаш възможности....и каккво като ти се пребират огледалата като на Бмв-то и стърчат като магарешки уши..
7-ма серия...голяма екстра)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеAми като сравниш една 156ца фейс с една Е46ца и видиш, че всичко това, което БМВ-то го има на опция от 99г а ти в кола 2004-5г. можеш само да си мечтаеш за него и ти става ясно, че колата не е самата перфектност.....казвайки това, аз си се кефя на колата, но съм реалист относно кусурите й....Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеКакто е казал NightRider...всичко е пари ...прави се стига да имаш възможности....и каккво като ти се пребират огледалата като на Бмв-то и стърчат като магарешки уши..
7-ма серия...голяма екстра)
Много сте докачливи всички на "156ца" явно....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
Comment
-
аз също карам 156ца не по случайност, все пак156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение......казвайки това, аз си се кефя на колата, но съм реалист относно кусурите й....
Чакайте малко, коя Алфа си няма кусури ... Може би 8С?!? Но със сигурност ще се намерят квалитети и нея да оплюят ...
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеЧе то - ако няма кусури, няма да е Алфа
Чакайте малко, коя Алфа си няма кусури ... Може би 8С?!? Но със сигурност ще се намерят квалитети и нея да оплюят .... Не ми се ползва невероятната търсачка, иначе щях да я изкопая.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеЧе то си има такава тема за 8С, в която си беше стабилно оплюта и то в нашия форум - няма нещо неоплюто тука. Не ми се ползва невероятната търсачка, иначе щях да я изкопая.
пп Аз пък си харесвам 156чката. Харесвам си я с всичките нейни кусури и капризи. Верно, старичка си е вече, имам си я от 5 години и още не ми е омръзнала. Мдааа, така е - стара любов ръжда не хваща ...
Comment
-
На мен най-вече не ми харесва защото се изпокарах с повечето познати и някои приятели защото ги е яд половината а другата половина ги пляскам като луди "гоУф 3-4,аЛуди а3 и бемвета тройки и петици"но пък всеки си избира какво да кара. А това с недозавиване огледала и т.н смятам че не може да почерни една такава красавица която си я караш с желание ! А за удоволствието да не говорим Alfa Romeo 156 2.4 JTD
156 2.4 JTD+GT2359v+small remap
147 Mjet+Love
166 2.4 JTD голямаЯ Bella+Brembo+GTA
Alfa Romeo е най-коварната заразна болест....
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение100%.....
---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 14:00 ----------
Вървят до един момент,после вървят по сервизите и за скраб.
Та не е важна първоначалната цена на една кола,особено,когато става въпрос за кола втора,трета....пета ръка.....има и разходи след покупката на тази кола и ако някой не е запознат с тях или не може да си ги позволи по-добре да не се хвърля на 156-ца.
Взимаш 156-ца за 2 бона а още колко трябват за да я въведеш в прилично техническо състояние???
Колко са тия дет са взели 156-ца за 2 бона и са направили пълна ревизия на мотора,окачване и т.н.т.?
Та на мен ми излезе още 700 лв горница (говоря за пълно обслужване + носаяите отпред).
Еми то която и друга кола да си вземеш, не ми се вярва да дадеш по-малко, освен ако не е корса от 91-ва примерно
Тъй че не е толкоз страшно, пък и вече са по 1000 лв. ударените, може да си намериш всичко по тая кола, за смешни пари... евтини са си!
Единственото неоправдано скъпо са свещите
Comment
Comment